Ketjap Sambal

Deze Ketjap sambal is heerlijk met diverse gerechten, zoals nasi, bami en saoto soep. Je kan een soort peper gebruiken,maar mag ook mixen met diverse pepers zoals: Ajuma, Madame Jeannette en Rawit pepers, zowel rood als groen.

Deze sambal goed afgesloten bewaren in koelkast en is lang houd baar, tot wel 6 maanden.



Nasi Surinaams


Kip Surinaams



Loempia

Surinaams Loempia Recept.

Heerlijk en eenvoudige Surinaams loempia’s. Surinaams loempia’s zijn niet te vergelijken met de bekende Vietnamees loempia’s. Een keer een Suri loempia, altijd een Suri loempia!



Kip Masala

Kip Masala Recept.

Overbekende Surinaams Hindostaans kip gerecht. Word vaak genuttigd als bijgerecht bij Surinaams Roti, maar ook heerlijk met rijst in combinatie met groenten zoals kousband.



Bojo

Surinaams cake bojo. Met cassave en cocos.

Read more...


Saotosoep

Recept van Surinaams saoto soep. Niet te verwarren met de Indonesische soto ayam soep.

Read more...


Kip uit oven



Pepre Watra

Recept voor het maken van Pepre watra, Surinaams vis soep. Net zo pittig te maken als je wilt

Read more...


Sardien in Hete Tomaten Saus

Recept voor het maken van Sardien in hete tomaten saus op zijn Surinaams.

Read more...


Volgende pagina »